Ordförande

Nätverket Majorskorna vänder sig till kvinnor i Sunne kommun där vi har funnits och varit verksamma sedan 2003/2004. Föreningen har årligen mellan 50–100 betalande medlemmar som representerar flertalet olika branscher och på så vis knyter vi mängder med nya kontakter, får nya infallsvinklar och inspirerar varandra i att driva företag.

Att våga starta eget företag kräver både mod och beslutsamhet. Det gäller att ta vara på de möjligheter som kommer i ens väg, ibland att våga ta en chansning eller testa nya ideér. Att även lyckas i sitt företagande kräver målmedvetenhet, uthållighet, nätverkande med andra människor och ibland en gnutta tur.

I Majorskorna är alla medlemmar kvinnor och egenföretagare eller har en ledande företags- eller organisationsposition. Vissa av oss har hållit på länge medan andra nyss börjat.

Genom Majorskorna får du möjligheten att utöka ditt kontaktnät och bygga nätverk i både sociala sammanhang och som företagare, samt att verka för att skapa tillväxt i ditt och de andra medlemmarnas företag eller verksamhet.

Vi arrangerar bl.a. företagsträffar ”På djupet” där vi gör besök hos en Majorska som får presentera sig och sin verksamhet och vi får möjligheten till inspiration och knyta nya kontakter.

Vi anordnar även föreläsningar och utbildningar som skall vara till nytta för oss alla.

Mina mål som ordförande är att vi ska komma varandra närmare och att hjälpa varandra genom stöttning, lyhördhet och komma med nya infallsvinklar, idéer i olika frågeställningar. Alla ska trivas och känna sig välkomna på våra träffar. Jag, tillsammans med de andra Majorskorna i styrelsen, välkomnar förslag och önskemål på aktiviteter för att kunna erbjuda er medlemmar så mycket intressant och matnyttigt som möjligt. Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Varmt välkomna Majorskor till våra träffar!

Vänliga hälsningar

Victoria Håkansson, ordförande